Hej då Marina...
...och Caspian.
Nu har de varit här i två veckor.
Men i morgon åker de hem till Malmö igen. Tyst och tomt kommer det att bli.

Här står lilla hunden och funderar på vad det är som växer i rabatten.

Här står hon ,dottern. Glatt poserande. Med en god Ananaspaj.

Just den här pajen är en favorit här hemma. Har bakat den länge, men vet inte var jag fått receptet ifrån.
Men nu delar jag med det till er.
God Ananaspaj
150 g smält smör
1 dl socker
3 dl vetemjöl
1 tsk bakpulver
Låt smöret svalna och blanda allt direkt i kastrullen.
Tryck ut smeten i en pajform.
Fyllning
1 ägg
1 liten burk créme fraiche
1 tsk vaniljsocker
400 g avrunnen krossad ananas
Även det här kan blandas direkt i kastrullen.
Häll över i pajformen och grädda i 200 grader i ca 25 minuter.
Ät ljummen med vispad grädde
Lycka till

Jag har fortfarande många gamla och beprövade recept i en gammal bok.
Fastlimmade, tejpade och fastsatta med gem.
Lite spill på en sida och lite kladd på en annan.
Men den hänger med än.

Till sist delar jag med mig av en liten bukett Vitsippor jag har plockat i dag.
Äntligen är första vårmånaden här.
Ha en fortsatt bra kväll
Bettan